Luftkylare netonnet

ON Air Cooler 10 | NetOnNet

Två enheter som mäter klimatet både inom- och utomhus; Visar temperatur, luftkvalitet, luftfuktighet med mera; App både för iOS och Android.

Klimat & Värme – NetOnNet

Med en portabel AC, fläkt eller luftkonditionering får du en sval och behaglig rumstemperatur året runt. Köp i närmaste lagershop eller online.

Portabel AC & luftkonditionering – NetOnNet

ON Air Cooler 20 är en portabel och lätthanterlig 60 W luftkonditionerare med tre olika vindlägen, timer och trådlös fjärrkontroll.

ON Air Cooler 20 – NetOnNet

Andersson ARC 1.0 är en effektiv luftkylare. Allt du behöver göra är att addera is-packningen (medföljer) och vatten, efter detta kyler ARC 1.0 snabbt och …

Andersson ARC 1.0 – NetOnNet

Centurion Aircooler AL-100 är en flyttbar fläkt som kyler luften med hjälp av frysklampar. Luftkylaren är mycket enkel att använda då ingen installation …

Centurion AL-100 – NetOnNet

Andersson ARC 1.4 är en smidig luftkylare som blåser ut svalkande kalluft för att svalka ner ett mindre rum eller yta, exempelvis din arbetsplats.

Andersson ARC 1.4 – NetOnNet

Kontrollenhet för din luftvärmepump; Kompatibel med Amazon Alexa och Google Assistan; Öppen API & IFTTT. 990:- Webblager. Lagershop. Lägg i kundvagn.

Fläkt & luftkonditionering – för varma dagar – NetOnNet

Med denna eleganta golvfläkt blir det lättare att klara av heta sommardagar. Styr den enkelt via den medföljande fjärrkontrollen eller med timer-funktionen.

Loeffen LFLF43RC – NetOnNet

Appliance Aircooler 20R – NetOnNet

Keywords: luftkylare netonnet, air cooler netonnet, netonnet luftkylare